www.vera sutman.nl

top-vera cd-single-vera-sutman-your-

Vera Sutman is voor velen in het noorden van het land geen onbekende. Als leadzangeres heeft ze de afgelopen jaren veel muzikale ervaring opgedaan in diverse bands en in regionale

projecten.

 

Hoogtepunten waren onder andere een hoofdrol in locatietheater SWET en optredens op verschillende festivals. Ook deed ze muzikale tours langs de noordelijke theaters. Ook werkte Vera mee aan vele cd-producties waar ze zowel lead als backing vocals voor haar rekening nam.

 

Naast haar solo werkzaamheden maat Vera deel uit van de populaire coverband TOF! waarmee ze door het hele land tourt en de grotere festivals en pleinfeesten aandoet.

 

Met alle ervaring die ze opgedaan is het nu echt tijd voor een soloproject met eigen werk en is Vera met bevriende muzikanten nummers gaan uitwerken welke op haar lijf geschreven zijn. Met haar sterke stem probeert ze dit jaar een aantal festivals aan te doen om het publiek kennis te laten maken met haar en de lekker in het gehoor liggende pop/rock songs.

 

Vera: "Tegenwoordig worden nummers vaak op zolderkamers en in studio's noot voor noot ingespeeld. Ik kan daar niet aan wennen. Laten we eerst heerlijk live spelen en dan op de ouderwetse manier de studio in. Als je dan je ogen dicht doet voel je de livesfeer. Daar doe je het toch voor?"

 

Over VERA

persfoto-vera-middel